Annelies Nass

Motivatie met een vleugje liefde….


Samen is voor mij het sleutelwoord, ik met de kennis van de financiële wegen, wettelijke regels, bureaucratische rompslomp en de juiste gesprekstechnieken  en de cliënt die zijn eigen situatie kent als geen ander, zijn wensen en behoeften.

Ik ben Annelies, 46 jaar, moeder en echtgenote met de nodige levenservaring, ben erkend schuldhulpverlener (NEN 8048 gecertificeerd) en ik ben als lid aangesloten bij de NVVBS.

Ik ben jarenlang  financieel adviseur geweest bij de ING, heb kennis van consumptief krediet en schadeverzekeringen. Als budgetcoach geef ik geen financieel advies.

Als vrijwilliger ben ik actief bij Schuldhulpmaatje in de gemeente Montferland en als coördinator bij Schuldhulpmaatje Duiven-Westervoort. Ik geef gastlessen aan nieuwkomers en op scholen. Bij de gemeente Montferland verzorg ik later dit jaar een tweetal workshops voor jongeren die  18 jaar gaan worden.

Ook ben ik vrijwilliger bij hospice de Hazelaar in Zevenaar.

Scholing vind ik erg belangrijk, ik zoek altijd de diversiteit in de permanente educatie. Regels en procedures veranderen en ook op het gebied van coaching zijn er veel ontwikkelingen mogelijk.

Ik ben open en eerlijk, ik verwacht dat laatste ook van jou. Je kunt je verhaal bij me kwijt, hoe je leven tot nu is verlopen en hoe je het graag anders zou willen. Samen werken we aan jouw financiële redzaamheid, jouw leerproces is daarbij het meest belangrijk.

De reden dat ik de stap naar zelfstandig ondernemer heb gemaakt, is dat ik in mijn loopbaan veel dingen heb gezien en meegemaakt maar eigenlijk nooit bij machte was hier écht iets aan te doen. Dat wil ik veranderen!  Ik wil met mijn werk iets bijdragen aan het geluk van een ander, dat mijn cliënt lekkerder  slaapt en ik ook 🙂

Noem het idealistisch, ik bestempel  het ook wel als sociaal ondernemen!