Annelies Nass

Motivatie met een vleugje liefde….


Samen is voor mij het sleutelwoord, ik met de kennis van de financiële wegen, wettelijke regels en bureaucratische rompslomp en de cliënt die zijn eigen situatie kent als geen ander, zijn wensen en behoeften.

Ik ben Annelies, 46 jaar, moeder en echtgenote met de nodige levenservaring, ben erkend schuldhulpverlener, NEN 8048 gecertificeerd en ik ben aangesloten bij de NVVBC, als lid en neem ook zitting in het bestuur van deze vereniging.

Daarnaast ben ik ook WFT gediplomeerd adviseur consumptief krediet en particuliere verzekeringen en ben jarenlang  adviseur dagelijkse bankzaken geweest bij de ING en mensen om mij heen vinden mij een echt mensenmens.

Als vrijwilliger ben ik actief bij Schuldhulpmaatje in de gemeente Montferland. Ik geef gastlessen aan nieuwkomers en op een school voor praktijkonderwijs.

Scholing vind ik erg belangrijk, ik zoek altijd de diversiteit in de permanente educatie.

Ik ben open en eerlijk, ik verwacht dat laatste ook van jou. Je kunt je verhaal bij me kwijt, hoe je leven tot nu is verlopen en hoe je het graag anders zou willen. Samen werken we aan jouw financiële zelfredzaamheid, jouw leerproces is prioriteit nummer 1.

De reden dat ik de stap naar zelfstandig ondernemer heb gemaakt, is dat ik in mijn loopbaan veel dingen heb gezien en meegemaakt maar eigenlijk nooit bij machte was hier iets aan te doen. Dat wil ik veranderen!  Ik wil met mijn werk iets bijdragen aan het geluk van een ander, dat mijn cliënt lekkerder  slaapt en ik ook 🙂

Noem het idealistisch, ik bestempel  het ook wel als sociaal ondernemen!